Vi har kun glade og tilfredse kunder, fordi vi er professionelle!

Målrettet virksomhedskursus

- Inkl. undervisningsmaterialer, beviser og forbrugsmaterialer.

Vil du have fuldt udbytte af din investering?

Hos FirstRescue har du den unikke mulighed, at du kan bestille et specielt målrettet førstehjælpskursus. Vi går i dialog med dig, din sikkerhedsleder eller medarbejderstab om hvordan, vi skal strikke et kursus sammen.

Vi er utrolig kreative, og kan tilbyde stort set alt. Vil i gøre kurset realistisk, kommer vi gerne med figuranter der sminkes on-location, og som spiller rollen som den tilskadekommende, så dine medarbejdere kan yde førstehjælp på en realistisk måde. Det giver den bedste indlæring af førstehjælpsfærdigheder.

Vil du inden kursusstart have udført en analyse om medarbejdernes færdigheder, afholder vi gerne uvarslede øvelser, og afsluttende aflevere en rapport om forløbet og eventuelle forbedringsforslag.

De målrettede kurser har vi haft stor succes med, og overvejer du denne løsning syntes vi, at du skal klikke ind på vores referencer, og læse udtalelsen fra A/S Dansk Shell. Vi opnåede stor succes ved at gennemgå virksomheden, og via grundig træning, omplacering af førstehjælpsudstyr, samt forbedringsforslag til ændret nød- og tilkaldeprocedure fik vi nedsat responstiden med 7 min. Det er en livreddende succes.

Kontakt os allerede i dag, for et uforpligtigende møde, og et godt tilbud på et virksomhedsrettet kursus.

Interesseret? Send os en besked!

Øvrige kurser

shop tilbehør

tilbehør

Køb er hjertestarter (inkl. gratis kursus)

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.