Vi har kun glade og tilfredse kunder, fordi vi er professionelle!

Søg støtte til dit næste førstehjælps- eller brandslukningskursus

Du kan via trygfonden søge støtte til førstehjælpskurser og brandslukningskurser. Det nemt at gøre og Trygfonden støtter hvert år kurser og projekter med flere hundrede millioner kroner.

Ansøgningsfristen er 1. marts og 1. september.

Det skal du vide

Når du skal udfærdige din ansøgning til Trygfonden, skal du vedhæfte et tilbud fra en godkendt kursusleverandør. FirstRescue er godkendte til at udstede kompetencegivende førstehjælpsbeviser og vi laver gerne et tilbud til dig, som du kan medsende din ansøgning til Trygfonden.

Støtte til andet end førstehjælpskurser

Udover førstehjælpskurser støtter Trygfonden også opsætning af hjertestartere, hjertestarterskabe samt brandslukningskurser. Vi kan give et tilbud på det hele, uanset hvad du søger støtte til.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Trygfonden her, hvor du også kan påbegynde din ansøgning.

Husk at indhente et tilbud først, da du skal vedhæfte det i din ansøgning.

https://www.tryghed.dk/sog-stotte/start-din-ansogning?type=kursus

Brandforebyggelse og brandslukning

Hos FirstRescue har mange af vores instruktører en baggrund i brandvæsenet og vi tilbyder gode lærerige brandkurser med teori om forebyggelse, evakuering og brandslukningsudstyr – selvfølgelig kombineret med praktiske brandslukningsøvelser på rigtig ild.

Vi laver gerne et godt tilbud til din ansøgning på brandkursus eller kombineret brand- og førstehjælpskursus. Du kan hermed holde en ”Safety Day” for din forening eller virksomhed.

Hjælp og inspiration?

Mangler du inspiration til din ansøgning, kan du læse hvad de andre har skrevet i deres ansøgning her. Klik på de røde overskrifter på siden:

https://www.tryghed.dk/saadan-stoetter-vi/projekter-og-donationer?focusarea=Akut%20hj%C3%A6lp

Her kan du læse mere om hvad Trygfonden støtter:

https://www.tryghed.dk/saadan-stoetter-vi/det-stoetter-vi/kurser

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge til din ansøgning, så kan du se alle godkendte kurser på vores kursusside og vi er altid klar til at vejlede dig. Giv os et ring eller send en mail.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.