Vi har kun glade og tilfredse kunder, fordi vi er professionelle!

Tak fordi du vil lære os bedre at kende

FirstRescue er det rigtige valg, når din virksomhed skal indkøbe en sikkerhedsløsning.

Vi mener, at vi er de bedste på markedet fordi vi tilbyder de bedste instruktører med mindst 5 års erfaring, enten fra brand- og redningsberedskabet, ambulancen, sygehuset eller lægebilen.

Visionen er, at dele ud af vores livreddende viden på en levende, autentisk og seriøs måde. Vi overlader intet til tilfældighederne, og vi researcher altid på din virksomhed før vi kommer ud og afholder kurset, for at kunne inddrage virksomhedens individuelle risici i undervisningen. Erfaringen viser, at det giver det bedste resultat. Bedst af alt er, at det ikke koster ekstra.

Kvalitetskurser med erfarne undervisere

Alle vores kurser har en praktisk indgangsvinkel. Vi kan naturligvis ikke undlade teorien, men vi sørger altid for, at kursisterne får lov at få tingene i hænderne via øvelser ” Learning by doing”. Vi har en helt klar filosofi om, at folk lærer bedst når de er motiveret, og denne opnår vi igennem humor, viden og inddragelse af kursisterne. Alle bliver hørt, og vi får også de generte op af stolen.

FirstRescue er stiftet i 2011, og har siden da leveret kvalitetsundervisning til beredskaber, skoler og større virksomheder. Vores målgruppe er virksomheder i alle størrelser og brancher i Europa.

FirstRescue benytter sin faste stab til kursusafvikling, samt eksterne instruktører, hvor deres kompetencer og erfaring er at foretrække. Vi har et stort netværk, og kan derfor garantere, at dit kursus altid afholdes af den mest kompetente instruktør, til den specifikke opgave

Torben_Vesterskov_Jensen_FirstRescue_Hjertestartere_26

Torben Jensen

Operativ leder

vores netværk

Vi er medlemmer af:

Vi underviser efter retningslinjer fra:

Alle vores hjertestartere anbefales af:

VORES PRODUKTER & YDELSER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.