Vi har kun glade og tilfredse kunder, fordi vi er professionelle!

Brand- og evakueringsuddannelser

Skræddersyet løsning til netop din virksomhed eller institution

Der findes ikke standardløsninger. Derfor tilrettelægger vi brandkurser  og evakueringsøvelser efter de lokale risici. Hermed opnår vi de bedste resultater og sikre liv og værdier.

Elementær brandbekæmpelse og brandforebyggelse

Kurserne henvender sig til virksomheder og institutioner der vil øge kendskabet til brandforebyggelse og brandslukning. Kurset har en varighed på mellem 2 og 4 timer alt efter niveau.

Vi indretter kurserne efter de specifikke lokale risici.

Vores instruktør har uddannelse og erfaring som professionel brandmand og holdleder fra langvarig tjeneste i beredskabet. 

Priser fra Kr. 4.995 ex. moms. 

Beredskabsplaner og evakueringsøvelser

Udarbejdelse af en beredskabsplan kan være en besværlig affære. Derfor tilbyder vi at gøre det for dig. Vi har erfaring fra det danske beredskab og kender alle aspekter af beredskabet og menneskelig adfærd i en presset situationer. Vi har et unikt og anerkendt koncept som sikre hurtig og præcise handlemønstre.

Priser fra 2.995 ex. moms.

Vil du holde en evakueringsøvelse?

Vi ved hvem der skal varsles inden øvelsen og vores fagfolk kan bedømme og evaluere øvelsen. Du skal bare tage stilling til omfanget og set-up. Vi sørger for erfarne brandfolk, røgmaskine og alt det praktiske.

Priser fra kr. 1.995 ex. moms.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.