Vi har kun glade og tilfredse kunder, fordi vi er professionelle!

vores værdier

Hos FirstRescue lever vi efter vores værdisæt. Det er enorm vigtigt for os at levere en toppræstation hver eneste gang. Kunden er i centrum og vi vil være de bedste indenfor vores felt.

#1

Handlekraft

Vi vil præstere hver gang og det stiller krav til vores omstillingsparathed og evnen til at gribe udfordringerne. Vi er handlekraftige før, under og efter kurset. Intet overlades til tilfældighederne. Vi gør helt automatisk ting, som kunden ikke forventede – vi stræber efter et højt serviceniveau. Vi er selvhjulpne og finder løsninger. Vores handlekraft udmønter sig også i de små ting, såsom at rydde op efter os selv og sikre at døre og vinduer er lukket inden vi forlader lokalet.

#2

Grundighed

For at vi kan levere en pragtpræstation så kræver det grundighed før, under og efter kurset. Vi forbereder os forud, vi lytter og motivere under og vi sørger for at alle er med inden vi afslutter. Grundighed er for os, også at overholde aftaler, komme til tiden og yder en ekstraordinær god service.

#3

Kompetent

Vores instruktører har alle et højt fagligt niveau. Vi har ingen bog-instruktører. Alle har praktisk erfaring fra beredskabet, sundhedssektoren eller forsvaret. Faglighed kombineret med erfaring giver altid det bedste resultat. Vores stræben efter viden, sikre en moderne tilgang og vi underviser kun ud fra de nyeste guidelines fra danske og europæiske førstehjælpsorganisationer. Vi opfinder ikke noget selv. Vores faglighed er bundet op på videnskab og vi formidler kun den livreddende viden som læger og forskere står inde for f.eks. ERC (European Resuscitation Council) guidelines.

Undervisningsmæssigt besidder alle vores instruktører forskellige kurser i voksenpædagogik. Vores undervisning er praktisk anlagt med et minimum af teori. Vi tror på at learning-by-doing er den bedste vej frem, når det kommer til indlæring. Vi benytter os af de nyeste undervisningsteknikker og vores topmoderne træningsudstyr giver en realistisk oplevelse og en direkte feedback til kursisten.

Alle instruktører er godkendte af Dansk Førstehjælpsråd. Det sikrer en god kvalitet og vi kan udstede kompetencegivende kursusbeviser, som er accepteret af bl.a. myndighederne.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.