Vi har kun glade og tilfredse kunder, fordi vi er professionelle!

ZOLL AED PLUS

- inkl. levering og demonstration

8.495,00 DKK (ekskl. moms)

Hjertestarteren, der hjælper dig med at give den bedst mulige hjertemassage

*OBS: Vi sender ikke bare en hjertestarter – vi kommer med den og viser hvordan den virker. Vi er en ansvarlig forhandler af livreddende udstyr.

Kun AED Plus fra ZOLL har Real CPR Help teknologi. En sensor i elektroden lader hjertestarteren måle hver kompression, og fortæller dig, om du gør det korrekt. Kommandoer og en indikator i realtid hjælper dig til at opnå den anbefalede dybde og frekvens af din hjertemassage.

AED Plus er den eneste hjertestarter, der på alle måder sørger for, at du opfylder ERC’s 2010 retningslinjer, da det er den eneste hjertestarter, der fortæller dig, hvornår dine kompressioner har nået en dybde på mellem 5 og 6 cm.

Real CPR Help. Ingen andre hjertestartere kan måle førstehjælperens hjertemassage og hjælpe til at opnå den korrekte dybde og frekvens. Med andre hjertestartere er du nødt til at gætte dybden af hver kompression. Med AED Plus ved du det.

Interesseret? Send os en besked!

Det indeholder pakken

Kursusindhold

Hjerte-lunge redning med og uden hjertestarter. Hjerterytme forstyrrelser herunder hvornår der må/kan anvendes hjertestarter. Opbygning af hjertestarter, herunder betjening og service. Sikkerhedsregler for anvendelse af hjertestarter. Praktisk træning med hjerte starter-simulator i situationsøvelse.

Hjælp til optimal placering af hjertestarteren i virksomheden. Prisen er for op til 15-17 kursister.

Den bedste hjælp

I pakken med førstehjælpsudstyr finder du alt, hvad du har brug for, når du yder førstehjælp – lige fra saks og skraber tillatexfri handsker. Hjertestarteren har en baggrundsbelyst skærm, der viser rækkefølgen af, hvad der skal gøres, med en kombination af tekst, lyd og billeder.

På skærmen vises den tid, der er gået og antal afgivede stød. Dette er vigtige oplysninger, som redningstjenesten har brug for at vide, når de ankommer.

shop tilbehør

se også vores kurser

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.