Vi har kun glade og tilfredse kunder, fordi vi er professionelle!

-8%

Nihon Kohden Cardiolife 3100 – Hjertestarter

11.390,00 kr. (ekskl. moms)

Hurtigt overblik:

  • Hjertestarter med dansk tale og med 10 års garanti
  • Elektroders holdbarhed ca.1,5 år
  • Batterikapacitet cirka 4 år

Nihon Kohden’s Cardiolife AED-3100 hjertestarter gør alle til førstehjælper!

Dens iøjnefaldende orange design og stemmeførte instruktioner gør den simpel at bruge og hjælper hurtigt genoplivningsprocessen på vej.

Cardiolife AED-3100 er udstyret med en speciel børneknap som sørger for at stødvolumen bliver nedjusteret til børn under 8 år, og man kan derfor bruge de samme elektroder som til voksne. Hurtigere og billigere i længden.

Denne hjertestarter starter analysen af hjerterytmen og lader op til stød, imens man giver hjertemassage. Dette gør det muligt at levere stød meget hurtigt.

Det tager mindre en 15 sekunder fra strømmen tændes indtil udladning.

EKG data oplagres

Nihon Kohden Cardiolife AED-3100 forsamler EKG data i 30 minutter. Dataen og test resultater kan gemmes på enhver computer via bluetooth.

Holdbart og kompakt design

Cardiolife AED-3100 kan bruges under extreme temperaturer fra -5 til +50 ˚C. Den er yderst kompakt og vejer kun 2.3 kg, inkl. batteri og elektroder. Med en IP på 55 er den modstandsdygtig overfor støv, og vand.

Vedligeholdelse af hjertestarter.

Hjertestarteren udfører en selvtest hver dag. Denne daglige test består af at undersøge aktuel AED status, elektrodernes udløbsdato, batteriets udløbsdato samt batteri volumen..En gang om måneden udføres en grundigere test hvor fuld opladning og afladning tilføjes den daglige test. Vi anbefaler altid at oprette en rutine med en person ansvarlig for hjertestarteren hvor der regelmæssigt bliver kontroleret at hjertestarteren har det ok.

Interesseret? Send os en besked!

shop tilbehør

se også vores kurser

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.