Vi har kun glade og tilfredse kunder, fordi vi er professionelle!

-6%

Mindray Beneheart C1A – Hjertestarter

7.995,00 kr. (ekskl. moms)

Mindray BeneHeart C1A

Mindray Beneheart C1A er pålidelig, enkel og perfekt til en række forskellige udfordringer i krævende situationer. Beneheart C1A hjertestarteren er velegnet til både den erfarne og uerfarne redningsmand, takket være den smarte  ResQNavi-teknologi, som enheden tilpasser til brugeren.

Fordele ved Mindray Beneheart C1A (halvautomatisk):

 • Standard tosproget, Dansk og Engelsk
 • Høj støv- og vandbestandighed (ip 55)
 • Stærk kvalitet og lave vedligeholdelsesomkostninger
 • Med børnefunktion er der ikke behov for separate børneelektroder
 • ResQNavi-teknologi der tilpasser instruktionerne til redningsmanden
 • QShock-teknologi oplader lynhurtigt til stød og tilpasser stødniveau efter patientens størrelse

Pålidelig under vanskelige forhold

Beneheart C1A har bestået strenge tests. Enhedens kvalitet gør den velegnet til krævende forhold. Helikoptere eller bjergbestigere kan bruge denne hjertestarter op til en højde på 4575 meter, og regn, vandstråler eller støv er heller ikke noget problem for denne AED (IP-klassificering 55). Lydstyrken af ​​de talte instruktioner justeres automatisk til det omgivende støjniveau. Desuden kan alle 6 sider af Mindray Beneheart C1A modstå et fald på op til 1,5 meter.

Lave vedligeholdelsesomkostninger

Batteriet samt elektroderne har en levetid på ca. 5 år. Det betyder, at de ikke skal udskiftes så ofte (hvis de ikke installeres), hvilket holder de samlede vedligeholdelsesomkostninger lave.

Hurtig implementering

Mindray Beneheart C1A udfører daglige selvtests. Den blinkende grønne LED viser, at enheden er klar til brug.

De forud forbundne elektroder sørger for, at hjertestarteren er klar til brug meget hurtigt. Denne Mindray AED gør også brug af QShock-teknologien. Dette forkorter tiden til EKG-analyse og opladning. Det første stød kan afgives på mindre end 8 sekunder!

Til alle reddere og alle patienter

ResQNavi-teknologien er i stand til at genkende, hvis redderen kan være tøvende når de placerer elektroderne på patienten. På det tidspunkt vil de talte instruktioner blive mere detaljerede. Derudover kan brugeren skifte til et andet sprog ved et tryk på en knap.

Der er en anden knap til at aktivere børnefunktionen. Beneheart C1A justerer energiniveauet, og HLR-instruktioner vil blive justeret til 15:2 (pædiatrisk HLR). Det betyder også, at elektroderne også kan bruges til børn.

En unik egenskab ved denne hjertestarter er den automatiske kompensation for patientens impedans. En overvægtig patient får et højere energichok – hvilket kompenserer for mere kropsmasse.

Specifikationer

 • Dybde: 28,6 cm
 • Bredde: 21,0 cm
 • Højde: 7,8 cm
 • Vægt: 2 kg inkl. batteri
 • IP-55
 • 10 års garanti

Interesseret? Send os en besked!

shop tilbehør

se også vores kurser

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.