Arranger et kursus for hjerteløbere

Sammen gør vi en forskel.

Vi tilbyder (næsten)gratis kurser til hjerteløbere. Vi stiller med instruktøren og udstyret hvis du sørger for lokalet og hjerteløberne. Vi tilbyder kun godkendte kompetencegivende kurser jf. Dansk Førstehjælpsråd og fortrinsvis til hjerteløbere i Region Syddanmark og Midtjylland.

Ønsker du at FirstRescue skal komme til din by og afholde et kursus for hjerteløbere i området, så kan du sende os en kort ansøgning.

Vi tilstræber at holde 10-15 gratis kurser årligt.

Minimumskrav for at din ansøgning kan imødekommes:

  • Minimum 10 og maximalt 16 deltagere på kurset.
  • Alle deltagere skal være aktive hjerteløbere.
  • Du skal selv sørge for et egnet lokale med stole og borde. F.eks. et forsamlingshus, en gildesal eller lagerlokale. Mindst 40-50m2
  • I skal sørger for lidt forplejning f.eks. isvand, kaffe og en småkage til deltagerne.

Du skal påføre din ansøgning mindst 3 ønsker for kursusdage og tidspunkt. FirstRescue fastsætter datoen alt efter andre aftaler i vores kalender, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at tilgodese ønsker. Vi anbefaler at det afholdes en hverdagsaften f.eks. 17.00 – 21.00 eller en lørdag formiddag f.eks. 09.00 – 13.00. Kurset har en varighed på 4 timer.

Du skal som arrangør af kurset sørge for, at kursisterne betaler kr. 10.- pr. deltager til dækning af det gebyr vi skal give til Dansk Førstehjælpsråd for udstedelser af førstehjælpsbeviser (10,50 kr. pr. stk). Deltagergebyret overdrages samlet til instruktøren på kurset.

FirstRescue betaler resten herunder instruktørhonorar og transport. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.